HOME O  NAMA KONTAKTI ENGLISH
 
za štancanje, prešanje i oblikovanje, savijanje, siječenje i probijanje,
kovanje, primjenu na specijalnim strojevima
PROIZVODI
USLUGE
TRGOVINA I ZASTUPANJE
REFERENTNA LISTA
ISO 9001
     
  FILEJ d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 1990. godine kao nastavak djelatnosti istoimene obrtničke radnje.  
  Sjedište tvrtke je u Zagrebu, CMP Savica-Šanci 153.  
  Trenutno je zaposleno 8 djelatnika, a kvalifikacijska struktura je od VKV alatničara do diplomiranog inžinjera strojarstva.  
  Cjelokupna djelatnost zasniva se na pojedinačnoj proizvodnji, tj.isključivo po narudžbi, pri čemu projektiranje, konstrukciju, postavljanje tehnologije, kao i samu izradu, te sve vidove kontrole kvalitete u svim fazama izvodimo 100% samostalno.  
  Koristimo se autoriziranim CAD/CAM rješenjima koja smo samostalno prilagodili našim potrebama, a i dalje u svakoj prilici radimo na poboljšanjima.  
  U našem radu koristimo priznate standarde, a u tom smislu upravo radimo na usvajanju poslovnika kvalitete za potrebe dobivanja certifikata ISO 9001.  
  Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja alata za industriju i obrt i to: za štancanje ,sječenje i probijanje, savijanje, kovanje, prešanje i oblikovanje, te za primjenu na specijalnim strojevima.
Po tipu alata tu su od najjednostavnijih alata za štancanje i savijanje do složenih alata za kompletan rez, alata u više koraka koji uključuju razna savijanja, kovanja i oblikovanja, te tzv.tunel-štance za izradu etiketa u papirnoj, odnosno tiskarskoj djelatnosti.
 
  Osim proizvodnje alata možemo ponuditi i projektiranje proizvodnog procesa za neki artikal, i to od strojnog parka i optimalnog rasporeda strojeva, potrebnih alata i operacija, preko planiranja nabavke materijala, pripreme proizvodnje, svih operacija u procesu proizvodnje uz stalnu kontrolu kvalitete, do pakiranja i isporuke, te rješavanje problema otpada, zaštite na radu, kao i obuku djelatnika uz kvalitetnu popratnu dokumentaciju.  
  Isto tako u mogućnosti smo preuzeti i maloserijsku proizvodnju s alatima koji su naš proizvod, što samo po sebi uključuje održavanje alata za cijelo vrijeme korištenja.  
  Za sve spomenuto osiguravamo servis, održavanje i remont, i to vrlo promptno, kako bi u što većoj mjeri smanjili eventualne zastoje u proizvodnji kod naših kupaca.  
  To se odnosi, kako na alate koji su naš proizvod, tako i na alate drugih proizvođača za koje procijenimo da je to moguće obzirom na potrebne zahvate i raspoloživu dokumentaciju.  
  Rijetko slobodne kapacitete uglavom koristimo za davanje usluga, i to eroziju žicom i elektrodom, eroziono bušenje, te mjerenje dimenzija optičko-digitalnim 3-osnim uređajem kao i mjerenja tvrdoće.  
  Kako u oviru naših djelatnosti imamo širok krug kupaca i dobavljača, u mogućnosti smo da preko našeg odjela trgovine i zastupanja pružimo pomoć ili kompletnu uslugu pri nabavci strojeva i opreme, kao i nekih reprodukcijskih i potrošnih materijala.  
     
home o nama kontakti proizvodi usluge trgov. i zast. ref. lista ISO 9001